SPA méregtelenítés:


A részletes leírás letöltése nyomtatáshoz
 PDF formátumban


SPA Méregtelenítő a szervezet belső egyensúlyát állítja vissza. Folyamatos használat esetén kényelmes és pihentető módot biztosít arra, hogy megszabaduljunk a hosszú időn át lerakódott mérgektől, salakanyagoktól, és rendszeresen feltölthessük szervezetünket energiával.

Ma minden irányból zúdul ránk a sok szennyezés. A helytelen táplálkozás (túlzott fehérje-, zsír-, és koleszterin bevitel), az elektroszmog, a mozgáshiányos életmód, a vitaminhiány, a stressz, az alkohol és a dohányzás a legfontosabb rizikófaktorok, amelyek egyrészt elsavasítják a vért, másrészt megterhelik a lerakódó táp- és salakanyagokkal.

Ha túl sok pozitív ion található az emberi testben, akkor az immunrendszer meggyengül, így a baktériunok, mérgek, vírusok már komoly fenyegetést jelentenek egészségünkre, felgyorsulnak a sejtek öregedési folyamatai. Aktívizálja a sejtek működését,szerveinket energiával tölti fel. Megerősíti és javítja emésztő- és kiválasztó szerveink működését.

Hatékony kezelés különböző terápiák kiegészítésében:
álmatlanság, fejfájás, menstruációs fájdalmak, ödéma, gyulladás, köszvény, izületi panaszok, reuma, allergia, asztma, dohányzás, székrekedés, májnagyobbodás, Candida gomba, stb.

35%-kal csökkenti a vér sűrűségét, szerepe van a vérnyomás, koleszterinszint és a vércukor csökkentésében.

A kezelés után erősödik az immunrendszer, nyugodtabbá válik az idegrendszer.

A kezelés során a lábfej bőrrétegén keresztül negatív ionok jutnak a szervezetbe, melynek hatására a víz egyfajta kiterjesztése lesz a testben lévő víznek, így a szervezet méreganyagai távozni tudnak.

A gép negatív ionok (perceként 0,1 billió) segítségével dezoxidálja a sejteket, és megakadályozza a szabad gyökök romboló hatását. A negatív ionok kivonják a salakanyagokat és mérgeket a szervezetünkből a lábfej bőrének pólusain keresztül, miközben visszaállítják a szervezet sav-bázis egyensúlyát. Mai rohanó, stresszes életvitelünk, helytelen táplálkozási szokásaink, mérgeket tartalmazó ételeink a szervezet elsavasodásához vezetnek, az egyensúly felbomlása pedig betegségeket okoz.


Alkalmazási területei:
Az egészséges szervezetnél is javasolt használata kiváló egészségmegőrző és belső egyensúly helyreállító hatása miatt. A méregtelenítés megsokszorozza a fogyókúrás terápia hatékonyságát, ezért igen előnyös a kúrát méregtelenítéssel kezdeni.
Mindenféle kozmetikai-kozmetológiai kezelés hatékonyságát megnöveli, ha szervezetünk mentes a káros salakanyagoktól, és jobban tudja fogadni a hatóanyagokat. Csökkenthető, illetve meg is szüntethető az alkoholfogyasztás utóhatása a SPA Tisztító használatával.
Olyan problémák esetén, mint álmatlanság, menstruációs fájdalom, fejfájás, székrekedés, a kezelés már 2-3 alkalom után érzékelhető eredményt hoz.

A csakis vörös vértestekkel kapcsolatban lépő negatív ionok képesek a vér savasságát lúgossá változtatni, megnyugtatják az idegrendszert. Helyreállítják a légzést, jótékony hatásúak a tüdőre, csökkentik az allergiás folyamatokat. Klinikai tesztekkel bizonyították, hogy 35%-al képesek hígítani a vért, és jelentős a szerepük az agyvérzés megelőzésében.
A berendezés kizárólag csak a természetes testi kiválasztási funkciókat stimulálja, a mérgek és más salakanyagok eltávolítására hat. A kezelés nem ösztönzi szervezetünket a fontos vitaminok, ásványi anyagok, tápanyagok vagy a beszedett és még fel nem szívódott gyógyszerek kiválasztására. Így nem kell attól félni, hogy a kezelés megfoszt a létfontosságú vitaminoktól és ásványi anyagoktól. Gyógyszeres kezelés mellett is alkalmazható.


Hogyan működik a SPA tisztító és méregtelenítő rendszer?

A vezetékes ivóvíz (csapvíz) elektrolízisén alapulva, a gép képes mikrohullámokat generálni másodpercenként 75 ezres frekvenciával. A SPA tisztító és méregtelenítő rendszer percenként 0.1 billió negatív iont áramoltat a vízben. Ezek a negatív ionok közvetlenül felszívódnak a testbe a lábfej bőrrétegén keresztül. A negatív töltésű ionok elektronokat szállítanak az oxidált sejtek felé, deoxidálják őket. Ezzel megelőzik ezen sejtek újabb oxidálását, illetve fokozzák a sejtek ellenálló képességét. Kivonják a lerakódott salakanyagokat és mérgeket a testből a pórusokon keresztül a vízbe, amelyek aztán elszíneződést okoznak. A víz színének erősségéből és a szennyező anyagok koncentrációjából meghatározható, hogy mely testrészekből származnak a mérgek, illetve a salakanyagok nagy része. A negatív ionok tehát megtisztítják a testet, ellenállnak az oxidációs folyamatoknak, eltüntetik a szabad gyököket és egyensúlyba hozzák a vegetatív idegrendszert. Így számos betegségtől tudják megóvni a testet vagy csillapítják a meglevő betegségek tüneteit. A SPA tisztító és méregtelenítő rendszer rendkívül hatékony testsúly kontrolláló.

A víz egy lényeges és fontos alkotóeleme a testnek. Víz alkotja a test tömegének kétharmadát és úgy működik mint egy oldószer, amelyben kémiai reakciók zajlanak. Egyfajta oldószer a salakanyagok számára, amelyek aztán oldatban kiürülnek a testből. Szállítják a különböző hatóanyagokat a testben (a vér és a nyirok fő alkotóeleme a víz). A 30-as években Dr. Royal Rife végzett kutatásokat, melyek eredménye szerint bizonyos elektromos frekvenciák megelőzhetik betegségek kialakulását, miközben más elektromos frekvenciák teljesen el tudnak pusztítani bizonyos vírusokat, baktériumokat és más fatogéneket. Azóta a további orvosi kísérletek az energiával való gyógyítás terén lehetővé tették, hogy kifejlesszék a SPA tisztító és méregtelenítő rendszert.

Működése egészen egyszerű, a vendég beleteszi a lábát egy langyos fürdőbe, mely kissé meg van sózva, hogy ezzel is segítsük a víz vezetőképességét. Amikor a gépet bekapcsolják és a megfelelő egység bekerül a vízbe, egy elektronikus áramlás indul el, mely egy bio-energetikus mezőt hoz létre. A mező bio-energetikus rezonanciát vezet végig a testen. A lábfürdőben levő víz egyfajta kiterjesztése lesz a testben levő víznek, amelytől nem más, mint egy vékony membrán, a bőr választja el. A bio-energetikus stimulációnak pozitív hatása van a mikrokeringésre. A mikrokeringés a testfolyadékok keringésének része, beindítja a hatóanyagok közötti kölcsönhatást a vér és a test szövetei között. Nagyon fontos szerepet játszik mind az oxigén, mind a tápanyagok szállításában a szövetek felé, illetve a test salakanyagainak kiválasztásában. Ha megfelelő a mikrokeringés, a test sokkal egészségesebb. Ha valahol nincs meg az egyensúly, akkor az működési zavart okoz. A test egyensúlyának visszaállításában fontos szerepet játszik a már említett bio-energetikus mező.

Melyek az előnyei a SPA tisztító és méregtelenítő rendszernek?

A SPA tisztító és méregtelenítő rendszernek számtalan előnye van és számtalan ember érezhette már azt a csodálatos érzést, amikor megszabadul betegsége tüneteitől. A SPA tisztító és méregtelenítő kezelése soha sincs ugyanazzal a hatással két emberre, így akár ugyanolyan tünetektől szenvedő embereknél is teljesen különböző eredmények tapasztalhatók. Ez abból következik, hogy a tünetek mögött különböző meghatározó alapproblémák vannak.

Ellenjavallatok:

Bárki, aki a következő kategóriák valamelyikébe tartozik, nem használhatja a SPA tisztító és méregtelenítő rendszert:

-pacemaker vagy bármilyen más, elemmel működő elektromos implantátum használója,
-terhesek, szoptatós anyák, kemoterápiában részesülők, szervi transzplantáltak,
-epilepsziás rohamok

Kezelés díja:
kb. 30 perc 1.000.-Ft
Választható kiegészítő szolgáltatás: Oxigén generátor
ára: 1400Ft

Szeretettel várom!
Jánosi Ibolya
Címem:
Szandra Szépségszalon
Budapest, XIX. kerület, Árpád utca 1/a.
Telefon:
Szandra Szépségszalon: 708-68-58
Mobil: 06 70 942 0201
E-mail: ibolya.janosi@freemail.hu

Térkép megtekintéséhez kattintson itt!